top of page

UREDNIK

Borna Tićak

recipe.cpsa@gmail.com

Rp./ se nalazi na svakom receptu i predstavlja invokaciju. "Recipe" je imperativ latinskog glagola recipio, recipere (uzimati), iz čega proizlazi da "recipe" znači "uzmi". Dakle, ovaj časopis vam propisujemo kao nezaobilazni dio vaše terapije, a doza i interval doziranja u potpunosti ovise o vama (tj. prema potrebi), jer još nisu klinički dokazane nikakve štetne posljedice prekomjerne konzumacije ni interakcije s drugim lijekovima i alkoholom. Terapiju biste trebali uzimati sve dok ne diplomirate, a i kasnije. Ako ne znate kako se koristi ovaj terapijski sustav, i na to imamo odgovor: per oculos, tj. ovaj časopis treba jednostavno pročitati.

Recipe je od sada i na Facebooku

44383300_1902639726471517_34624355168577

NOVI ČLANCI

Ako želite napisati članak za Recipe, molimo Vas da pročitate sljedeće upute.

POSVUDA SMO

Osim u službenim glasilima Udruge, članci o radu Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske objavljivani su i u raznim drugim časopisima i portalima. Popis članaka objavljenih u drugim glasilima možete pronaći ovdje.

Časopis izlazi svake godine, osim stručnih tema obuhvaća i mnoge teme iz studentskog života, a naši novinari su upravo naši članovi.

Ovdje možete prolistati prošla izdanja časopisa:

Prije časopisa Recipe, Udruga je izdavala i druge časopise:

pH

Kuzma i Damjan

Službeno glasilo CROPBSA-e, Hrvatske udruge studenata farmacije i biokemije.

Glasilo studenata farmacije i medicinske biokemije.

bottom of page