Natjecanje u marketinškim vještinama 2017.

Što?

 

Natjecanje u marketinškim vještinama (Marketing Skills Event, MSE) je natjecanje studenata koji će u timovima rješavati marketinške slučajeve (temeljene na stvarnim slučajevima iz farmaceutske industrije) kako bi zajedno osmislili najbolji marketinški plan te na taj način osigurali uspješnu kampanju ili plasman proizvoda na tržište. Tema Natjecanja bit će jedan od proizvoda iz OTC linije farmaceutske tvrtke Pliva.

 

 

Tko?

 

Natjecat će se studenti 3., 4. i 5. godine studija farmacije i medicinske biokemije Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prijavljeni natjecatelji bit će nasumično podijeljeni u timove koji će u finalu rješavati marketinški slučaj. Jedan tim činit će 5 studenata, oformljeno će biti ukupno 10 timova.

Kad i gdje?

 

Četvrtak 27. travnja, (od 16:30), petak 28. (od 16:30) i subota 29. travnja 2017. u prostorijama Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Svečilišta u Zagrebu.

Detaljniji raspored možete vidjeti ovdje.

 

 

Kako?

Natjecanje je osmišljeno kao projekt od 2 dijela – edukacijskog i natjecateljskog. Edukacijski dio će se odvijati prvog i drugog dana kada će studentima biti održana predavanja vezana za temu natjecanja, nakon čega će uslijediti radionice na temu marketinga i prezentacijskih vještina.

Natjecateljski dio održat će se posljednjeg dana Natjecanja. Ujutro će studenti biti podijeljeni u timove i dobit će marketinški slučaj kojeg moraju obraditi i u finalu predstaviti u obliku petominutne prezentacije. Nakon rješavanja slučajeva održat će se pauza za ručak. Naposlijetku, svaki će tim imati priliku u 5 minuta predstaviti svoja rješenja. Stručni će žiri na kraju odlučiti o pobjedničkim timovima kojima će biti uručene bogate novčane nagrade!

Nagrade za pobjedničke timove iznose:

1. nagrada: 3000 kn

2. nagrada: 2000 kn

3. nagrada: 0 kn :(

Zašto?

 

Cilj ovog projekta jest educirati studente o vrlo važnom području rada farmaceutske industrije - marketingu. S obzirom da marketing nije zastupljen u kurikulumu Fakulteta, ovo Natjecanje pruža jedinstvenu priliku čuti i naučiti o marketingu iz prve ruke od strane marketinškig stručnjaka. Osim tzv. aspekta tvrdih vještina, poseban će naglasak biti stavljen i na meke vještine kao štp su javni nastup, prezentacijske vještine, timski rad i slično, a to su neophodne vještine za uspješan rad u farmaceutskoj industriji.

Galerije slika možete vidjeti na sljedećim poveznicama:
1. dan     2. dan     3. dan

POBJEDNICI
NATJECANJA 2017.

1. mjesto (tim Analgia):

Antonia Belušić, Elena Ćosić, Frano Mihaljević, Marko Tijardović

2. mjesto (tim Fizikalci):

Klara Dumanić, Sven Komljenović, Ivan Livančić, Matea Pavić

3. mjesto (tim Salix Albae):

Ana Lovrinčević, Maja Milardović, Ljubica Rotim, Lucija Tešija

Čestitamo!

  • Facebook CPSA
  • YouTube CPSA
  • White Instagram Icon
  • issuu

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske

 

Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association

Ante Kovačića 1

10000 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR8923400091100122866

OIB Udruge: 33667167319

cpsa.fbf@gmail.com

FlixBus bijeli.png
Courtesy of Karlo Žili
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now